Açılması planlanan Çayyurt ADSH Ek Polikliniği Hakkında Sayın Valimiz Salih AYHAN' a bilgi verildi.
14.08.2020

Çayyurt ASM de açılması planlanan ADSH ek polikliniğimiz hakkında Sayın Valimiz Salih AYHAN beye, İl Sağlık Müdürümüz Dr. F. Selçuk MOĞULKOÇ bey ve Kamu Hastaneleri Başkanımız Dr. Mesut ACIÖZ beyin de katılımlarıyla, Hastanemiz Başhekimi Dt. Fuat ŞEN tarafından yapılan bilgilendirmede, ADSH Ek Polikliniğinin hazırlıklarının tamamlanma aşamasına geldiği ve kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacağı belirtilmiştir.

• 1 (1).jpeg
  • 1 (2).jpeg
  • 1 (3).jpeg
  • 1 (4).jpeg
  • 1 (5).jpeg

Geleceğe nefes kampanyası çerçevesinde, fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik. 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına şehit isimlerini fidanlara astık.