T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

Hastanemiz Sıfır Atık Belgesi Alamaya Hak Kazanmıştır.

Güncelleme Tarihi: 27/02/2021

Hastanemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 12/07/2019 tarihli 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Sıfır Atık Yönetmeliği Sistemi'ni kurarak SIFIR ATIK BELGESİ almaya hak kazanmıştır.

sıfır atık belgesi.jpg

Geleceğe nefes kampanyası çerçevesinde, fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik. 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına şehit isimlerini fidanlara astık.