Hastanemiz Minör Cerrahi Ameliyathanesi Aktif Olarak Hizmet Vermektedir.

Ameliyathanemizde koopere olmayan ( iletişim kuramayan ) çocuk hastalar, zihinsel ve bedensel engelli hastalar ile aşırı korkusu olan hastaların genel anestezi altında ağız ve diş sağlığı açısından diş çekimi, diş tedavisi, diş taşı temizliği, protez işlemleri yapılmaktadır. Lokal anestezi altında minör ameliyathanede apikal rezeksiyon, küçük kist operasyonları, çene düzeltmeleri gibi ameliyatlar yapılmaktadır.

Bu hizmetlerden yararlanabilmek için Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu İle irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu

Nuran ÇİFTÇİ

İrtibat Telefon numarası : 444 78 58 ( Dahili   : 315 )

ameliyathane.jpg