T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

Valimiz Salih AYHAN, hastanemizi ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 01/02/2021

Sayın Valimiz Salih AYHAN, hastanemizi ziyaret ederek, tedavi gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastanemiz Başhekimi Dt. Fuat ŞEN'  den çalışmalar hakkında bilgi alan Valimiz Salih AYHAN, "Hekimlerimize salgın döneminde gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Hastanemiz güçlü kadrosuyla hizmetlerini en güzel şekilde yerine getiriyor." dedi.
Sayın Valimiz Salih AYHAN' a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

• 1 (2).jpeg
  • 1 (3).jpeg
  • 1 (4).jpeg
  • 1 (5).jpeg
  • 1 (6).jpeg

Geleceğe nefes kampanyası çerçevesinde, fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik. 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına şehit isimlerini fidanlara astık.