T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sivas İl Sağlık Müdürlüğü Sivas Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi

SİVAS İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ

HASTANEMİZDE İLK KEZ ÇENE BÜYÜTME AMELİYATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Güncelleme Tarihi: 22/04/2021

Hastanemizde Ağız,Diş ve Çene Cerrasi Uzmanı Dt.Aras ERDİL tarafından ilk kez büyük çene ameliyatı gerçekleştirilmiştir.
Genel anestezi altında yapılan ameliyat, yaklaşık 2
 saat sürmüş olup işlem başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

• WhatsApp Image 2021-04-22 at 16.30.27.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-04-22 at 16.30.34.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-04-22 at 16.30.22.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-04-22 at 16.30.15.jpeg

Geleceğe nefes kampanyası çerçevesinde, fidan dikimlerimizi gerçekleştirdik. 15 Temmuz Şehitlerimizin anısına şehit isimlerini fidanlara astık.