Hastanemiz ameliyathanesinin açılışı Vali Yardımcımız Yeliz YILDIZHAN'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

1_.jpg 2_.jpg

Hastanemiz ameliyathanesinin açılışı Vali Yardımcımız Sayın Yeliz YILDIZHAN, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Mesut ACIÖZ, Halk Sağlığı Başkanı Yrd.Doç.Dr. Ahmet Kemal FİLİZ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Rüstem HASBEK ve Hastanemiz Başhekimi Dt. Fuat ŞEN tarafından gerçekleştirildi.

Ameliyathanemizde koopere olmayan (iletişim kuramayan) çocuk hastalar, zihinsel ve bedensel engelli hastalar ile aşırı korkusu olan hastaların genel anestezi altında ağız ve diş sağlığı açısından diş çekimi, diş tedavisi, diş taşı temizliği, protez işlemleri yapılmaktadır.

Lokal anestezi altında minör ameliyathanede apikal rezeksiyon, küçük kist operasyonları, çene düzeltmeleri, implant, gömülü diş çekimi, peridontal cerrahi gibi işlemler yapılmaktadır.

4_.jpg5_.jpg