Kaza sonucu dişleri yerinden çıkan hastanın dişleri yerine takılarak sağlığına kavuşturuldu.

Okul servisinden inerken arkadaşının dirseğinin yanlışlıkla yüzüne çarpması sonucu ön iki dişi yerinden çıkan ve hastanemizde Dt. Ersin KOÇ tarafından dişleri yeniden takılan Tuğçe Özdivrik eski sağlığına kavuştu.

Hastanede Tuğçe'ye ilk müdahaleyi diş hekimimiz Ersin KOÇ yaptı. Ailenin yanında götürdüğü dişlerden birini hemen yerine takan diş hekimimiz, aileden çöpe atılan diğer dişi de zaman geçirmeden getirmelerini istedi.Aile eve giderek çöpteki dişi aldı ve doktorun tavsiyesiyle süt içerisinde hastaneye getirdi. Diş hekimimiz diğer dişi de tekrar yerine takarak Tuğçe'nin tedavisini tamamladı. Aradan geçen 5 ayın sonunda yapılan kontrollerde Tuğçe'nin dişlerinin eski sağlığına kavuştuğu görüldü.
Operasyonu yapan diş hekimimiz Ersin KOÇ, toplumun dişin yeniden yerine takılabileceği konusunda bilinçsiz olduğunu belirterek, yerinden çıkan dişin erken müdahale ile yerine takılabileceğini belirtti.

• dt.jpg
  • dt2.jpg